Behaaglijk comfort en een lagere energiefactuur, dat willen we allemaal!

De ontwikkeling van nieuw isolatiemateriaal heeft de laatste jaren en vlucht genomen. Bestaande materiaal werd verbeterd.

Een overzicht:

Rots- en glaswol

Rotswol

Rotswol is brandveilig, heeft een prima thermische isolatiewaarde, is vochtafstotend en levert een goede akoestische eigenschap. Deze eigenschappen blijven voor onbeperkte tijd.

Glaswol

Het product wordt vervaardigd uit zand en gerecycleerd glas. Het is niet brandbaar en niet oplosbaar in water en heeft een goede thermische eigenschap. Zowel rotswol als glaswol kunnen gebruikt worden als: dak-, gevel-, vloer-, en wandisolatie.

XPS Polystyreenschuim

XPS of geëxtrudeerde polystyreen is gemaakt van blauw hardschuim. Deze harde isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand en de juiste druksterkte om duurzame prestaties te leveren. Ze zijn ongevoelig voor vocht en kan onzer alle klimatologische omstandigheden worden toegepast.

Polyurethaan – PUR - Recticel

Polyurethaan heeft een hoog isolerend vermogen, een uitstekende vormvastheid, een goede verwerkbaarheid, is bestand tegen hoge temperaturen, en is door zijn hoge drukweerstand ook uitstekend geschikt voor platte daken.

Vloerisolatie

Isolatiemortel is geschikt voor het isoleren, het uitvullen rondom leidingen en/of het egaliseren van eender welke ondergrond. Het zorgt voor een perfecte vloerisolatie en een goed thermisch wooncomfort.

 
Isolatie
Isolatie
Isolatie
Isolatie
Isolatie